FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Thora Birch  Odds and Ends
Quiz about Thora Birch  Odds and Ends

Thora Birch - Odds and Ends Trivia Quiz


Here's just a few questions to see if you know a little about the young but grown-up actress Thora Birch. Good luck and have fun!

A multiple-choice quiz by sprinkles. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities A-B
  8. »
  9. Thora Birch

Author
sprinkles
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
51,925
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1198
Last 3 plays: Guest 174 (3/10), Piperkenzie (9/10), masfon (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What year was Thora born in? Hint


Question 2 of 10
2. In addition to 'Thora Birch', what other name can she be found credited under? Hint


Question 3 of 10
3. What was her first film called? Hint


Question 4 of 10
4. In what film is her character's name Jessie? Hint


Question 5 of 10
5. How many TV series had Thora starred in by mid-2001 (as a regular)? Hint


Question 6 of 10
6. How many Young Artist Awards had she won by mid-2001? Hint


Question 7 of 10
7. Where was Thora born as well (she was living there in mid-2001)? Hint


Question 8 of 10
8. What film was she fired from? Hint


Question 9 of 10
9. Which film did Thora star in as Sally? Hint


Question 10 of 10
10. Everyone should get this: what was Thora's character's name in the extremely popular 'American Beauty'?

Answer: (first and last name)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Oct 19 2025 : Guest 174: 3/10
Oct 18 2025 : Piperkenzie: 9/10
Oct 11 2025 : masfon: 10/10
Sep 30 2025 : Guest 66: 6/10
Sep 21 2025 : Guest 204: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What year was Thora born in?

Answer: 1982

She was born on March 11th.
2. In addition to 'Thora Birch', what other name can she be found credited under?

Answer: Thora

In her first two series and her first movie, she can be found under just her first name.
3. What was her first film called?

Answer: 'Purple People Eater'

She played the part of Molly Johnson.
4. In what film is her character's name Jessie?

Answer: 'Alaska'

This was in 1996 when she played the part of Jessie Barnes.
5. How many TV series had Thora starred in by mid-2001 (as a regular)?

Answer: 2

She's played in 'Day by Day' and 'Parenthood.'
6. How many Young Artist Awards had she won by mid-2001?

Answer: 4

She won for 'Purple People Eater', 'Paradise', 'Hocus Pocus' and for 'American Beauty.'
7. Where was Thora born as well (she was living there in mid-2001)?

Answer: California

She lives in Los Angeles.
8. What film was she fired from?

Answer: 'Election'

She was fired from this movie due to creative differences.
9. Which film did Thora star in as Sally?

Answer: 'Clear and Present Danger'

She also played Sally Ryan in 'Patriot Games' and 'The Secret World of Spying.'
10. Everyone should get this: what was Thora's character's name in the extremely popular 'American Beauty'?

Answer: Jane Burnham

In my opinion, this movie was so awful I didn't dare see it twice. But obviously everyone else liked it considering it won a Best Picture Award.
Source: Author sprinkles

This quiz was reviewed by FunTrivia editor silverginger before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Thora Birch Average
2. Totally Thora Birch Average
3. I Did It My Way! Easier
4. The Jack Black Rap Easier
5. Comedy of Errors Easier
6. The Life and Times of David Boreanaz Easier
7. Love the Attenboroughs Average
8. Bacall and Bogie Average
9. Black Magic Woman Average
10. Mikhail Baryshnikov Average
11. The Film History of Ingmar Bergman Average
12. Lovely Amy Acker Average

10/23/2025, Copyright 2025 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us