FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about General Mixture 2
Quiz about General Mixture 2

General Mixture #2 Trivia Quiz


Good luck!

A multiple-choice quiz by rmillar. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed 10 Questions
  8. »
  9. Mixed 10 Q. Easy

Author
rmillar
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
28,451
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
9069
Last 3 plays: Inquizition (10/10), Upstart3 (10/10), Guest 62 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What are a clove hitch and reef? Hint


Question 2 of 10
2. Which of the following is most likely to have made the craters on the moon? Hint


Question 3 of 10
3. Who didn't want to grow up? Hint


Question 4 of 10
4. Which is Britain's only venomous snake?

Answer: (One Word)
Question 5 of 10
5. What do the Brits call a parking lot? Hint


Question 6 of 10
6. What is a male chicken called?

Answer: (One Word)
Question 7 of 10
7. What causes water to flow downhill? Hint


Question 8 of 10
8. When did World War I begin? Hint


Question 9 of 10
9. Where would you find Mount Etna? Hint


Question 10 of 10
10. According to the proverb what did curiosity kill? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Oct 14 2025 : Inquizition: 10/10
Oct 11 2025 : Upstart3: 10/10
Oct 09 2025 : Guest 62: 10/10
Oct 08 2025 : Guest 146: 10/10
Oct 07 2025 : Bvette7098: 8/10
Oct 07 2025 : wjames: 9/10
Oct 06 2025 : Guest 125: 10/10
Oct 02 2025 : pehinhota: 9/10
Oct 01 2025 : Maybeline5: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What are a clove hitch and reef?

Answer: Types of knot

2. Which of the following is most likely to have made the craters on the moon?

Answer: Meteorites

3. Who didn't want to grow up?

Answer: Peter Pan

4. Which is Britain's only venomous snake?

Answer: Adder

5. What do the Brits call a parking lot?

Answer: car park

6. What is a male chicken called?

Answer: Cockerel

7. What causes water to flow downhill?

Answer: Gravity

8. When did World War I begin?

Answer: 1914

9. Where would you find Mount Etna?

Answer: Italy

10. According to the proverb what did curiosity kill?

Answer: The cat

Source: Author rmillar

This quiz was reviewed by FunTrivia editor natsim before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
10/15/2025, Copyright 2025 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us