FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Marriedwith Children Quiz
Quiz about Marriedwith Children Quiz

"Married...with Children" Quiz


This quiz includes several general knowledge questions about the hilarious sit-com "Married...With Children". This quiz is about the show's cast members and guest stars.
This is a renovated/adopted version of an old quiz by author barefoot_boy

A multiple-choice quiz by workisboring. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television L-P
  8. »
  9. Married With Children

Author
workisboring
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
179,363
Updated
Sep 21 25
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
208
Last 3 plays: Guest 38 (6/10), Guest 104 (9/10), Guest 69 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Why did David Garrison, the actor who played Steve Rhoades, leave the show after the 1990 season? Hint


Question 2 of 10
2. Was Jefferson D'Arcy the only character played by Ted McGinley on the show?


Question 3 of 10
3. In the episode "Requiem for a Dead Briard", which former Richard Nixon speech writer played Thomas when Buck the dog arrived in heaven? Hint


Question 4 of 10
4. When Al's Dodge got lost at the car wash, who played the teenage manager at the car wash? Hint


Question 5 of 10
5. Kyoto National Bank donated a football scoreboard to Polk High School. To which football star was the scoreboard dedicated? Hint


Question 6 of 10
6. Did cast member Ed O'Neill ever direct an episode of "Married...With Children"?


Question 7 of 10
7. What comedian played the husband of Peggy's mother in Wanker County? Hint


Question 8 of 10
8. Which job did Christina Applegate's character NOT hold on the show? Hint


Question 9 of 10
9. Has Amanda Bearse, the actress who played Marcy, played dual roles in an episode?


Question 10 of 10
10. Which game-show hostess appeared as a former high-school love interest of Al Bundy? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Oct 13 2025 : Guest 38: 6/10
Oct 12 2025 : Guest 104: 9/10
Oct 12 2025 : Guest 69: 10/10
Oct 11 2025 : Guest 70: 9/10
Oct 11 2025 : Guest 87: 9/10
Oct 11 2025 : Guest 24: 7/10
Oct 10 2025 : Guest 69: 9/10
Oct 10 2025 : Guest 174: 9/10
Oct 09 2025 : kstyle53: 10/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Why did David Garrison, the actor who played Steve Rhoades, leave the show after the 1990 season?

Answer: He wanted to further his career in theatre acting

David Garrison played Steve Rhoades on the first four seasons of "Married...With Children". After leaving the show, Garrison made several appearances as Steve. Steve would return having various jobs.

David Garrison wanted to return to acting in the theatre. He appeared in many Broadway shows. He played the Wizard in a touring production of "Wicked" from 2005 through 2009.
2. Was Jefferson D'Arcy the only character played by Ted McGinley on the show?

Answer: No

Ted McGinley played Norman Jablonsky on the "It's a Bundyful Life (Part 2)" episode, which first aired on December 17, 1989. Al envisioned an alternate timeline where he had never been born. Norman Jablonsky was married to Peg and father to Kelly and Bud. Ted McGinley first appeared as Jefferson D'Arcy on the January 7, 1991, episode of "Married...With Children".
3. In the episode "Requiem for a Dead Briard", which former Richard Nixon speech writer played Thomas when Buck the dog arrived in heaven?

Answer: Ben Stein

The episode "Requiem for a Dead Briard" first aired on October 1, 1995. This was the third episode of the tenth season of "Married...With Children".

During this episode, Buck the dog died and went to animal Heaven. Buck encountered an angel named Thomas (played by former Richard Nixon speechwriter Ben Stein in a chicken costume). Thomas and a cat judge decided Buck would be reincarnated as the Bundys' new dog, Lucky.

The was the only episode of "Married...With Children" in which Ben Stein made an appearance.
4. When Al's Dodge got lost at the car wash, who played the teenage manager at the car wash?

Answer: Michael Faustino

Michael Faustino was cast member David Faustino's younger brother. Michael appeared in five episodes of the show. In the season nine episode "Get the Dodge Outta Hell", Michael Faustino played the car wash manager who accidentally loses Al's beloved Dodge.
5. Kyoto National Bank donated a football scoreboard to Polk High School. To which football star was the scoreboard dedicated?

Answer: Terry Bradshaw

Terry Bradshaw attended Polk High School for two months. Marcy suggested that Kyoto National donate the Polk High School football scoreboard in honor of Terry Bradshaw. During the ceremony, Bradshaw said that the scoreboard should be dedicated to Polk High School football legend Al Bundy. Then Jefferson and Bud blew up the scoreboard using dynamite.
6. Did cast member Ed O'Neill ever direct an episode of "Married...With Children"?

Answer: no

The only cast member who directed several episodes of the show was Amanda Bearse. Bearse directed her first episode titled "If I Could See Me Now" in season six. Bearse would direct at least four episodes in each season after season six. Ed O'Neill never directed an episode of the show, but his character did score four touchdowns in one football game.
7. What comedian played the husband of Peggy's mother in Wanker County?

Answer: Tim Conway

Emmy-winning comedian Tim Conway began playing hillbilly Ephraim Wanker during season ten of the show. Ephraim was married to Peggy's mother and was the father of Peggy. Both Peggy's mother and Ephraim referred to Peggy as "Margaret".
8. Which job did Christina Applegate's character NOT hold on the show?

Answer: Women's shoes seller

Al Bundy (Ed O'Neill) sold women's shoes at Gary's Shoes & Accessories for Today's Woman, which was located in the New Market Mall. Christina Applegate's Kelly Bundy never worked at Gary's Shoes as a primary job.

After Kelly's acting school closed, she took jobs as a greeter at the TV Land theme park and as the Verminator character.

In season seven, Al decided that a family member needed an income to help pay the bills. Thus, Kelly took a job as a waitress at greasy spoon restaurant.
9. Has Amanda Bearse, the actress who played Marcy, played dual roles in an episode?

Answer: Yes

In the episode "Lez be Friends", Amanda Bearse played both Marcy D'Arcy and her identical cousin Mandy. Mandy came to visit Marcy in Chicago. Marcy befriended Al during this trip. Eventually, both Al and Marcy realize that Mandy was gay. Al helped Marcy and Mandy reconcile.
10. Which game-show hostess appeared as a former high-school love interest of Al Bundy?

Answer: Vanna White

Vanna White played Helen "Coco" Granowinner, in the season seven finale. Coco was a rich businesswoman who went to Polk High School with Al and Peggy. Coco offered Peggy $500.000 to buy Al. Peggy and Al turned down the money when they realized that they loved each other.
Source: Author workisboring

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
10/15/2025, Copyright 2025 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us