FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Big Brother 6  Meet the Houseguests
Quiz about Big Brother 6  Meet the Houseguests

"Big Brother 6" - Meet the Houseguests Quiz


This quiz is to test your knowledge on the houseguests.

A multiple-choice quiz by bilig. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Big Brother
  8. »
  9. US 'Big Brother' 6 (2005)

Author
bilig
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
212,357
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
3809
- -
Question 1 of 10
1. This season had the youngest group of houseguests so far. Who was the oldest houseguest and what was their age? Hint


Question 2 of 10
2. Which houseguest was a fashion design student? Hint


Question 3 of 10
3. Who was the Arena Football League dancer? Hint


Question 4 of 10
4. Which houseguest claimed to be a ninth grade philosophy teacher? Hint


Question 5 of 10
5. Who was the horse breeder? Hint


Question 6 of 10
6. How many houseguests were waitresses? Hint


Question 7 of 10
7. Three of the houseguests were married.


Question 8 of 10
8. Who was the graphic designer? Hint


Question 9 of 10
9. Which houseguest was the emergency room nurse? Hint


Question 10 of 10
10. The youngest player this season was 22 when the show started.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Oct 16 2025 : PHILVV: 10/10
Aug 19 2025 : Guest 155: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. This season had the youngest group of houseguests so far. Who was the oldest houseguest and what was their age?

Answer: Eric age 36

Eric, the 36 year old firefighter was the oldest houseguest. Howie was 34, Rachel was 33 and April was 30.
2. Which houseguest was a fashion design student?

Answer: Ashlea

Ashlea was a 22 year old fasion design student from Plantation, FL. Maggie was an emergency room nurse, Kaysar was a graphic designer, and Beau was a personal shopper.
3. Who was the Arena Football League dancer?

Answer: Jennifer

Jennifer was from Plano, TX and was 27 years old.
4. Which houseguest claimed to be a ninth grade philosophy teacher?

Answer: James

James said he was a ninth grade philosophy teacher in the first episode when he was actually a loss prevention manager. James was 29 and from Atlanta, GA.
5. Who was the horse breeder?

Answer: Rachel

Rachel was the 33 year old horse breeder from Parker, CO. Sarah was a retail manager, Jennifer was an Arena Football League dancer, and April was a pharmaceutical sales rep.
6. How many houseguests were waitresses?

Answer: 2

Ivette and Janelle were waitresses and both were from Miami Beach, FL.
7. Three of the houseguests were married.

Answer: False

Eric and April were the only married houseguests. They were also two of the four houseguests that were over 30.
8. Who was the graphic designer?

Answer: Kaysar

Kaysar was 24 years old and from Irvine, CA. Sarah was a retail manager, Beau was a personal shopper, and Ivette was a waitress.
9. Which houseguest was the emergency room nurse?

Answer: Maggie

The 25 year-old Maggie was an emergency room nurse. April was a pharmaceutical sales rep, was a personal shopper, and Eric was a firefighter.
10. The youngest player this season was 22 when the show started.

Answer: True

Sarah and Ashlea were 22 when the houseguests entered the house.
Source: Author bilig

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
10/17/2025, Copyright 2025 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us