FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Snack Cakes
Quiz about Snack Cakes

Snack Cakes Quiz for Experts | Food & Drink


You shall be challenged to my snack cake quiz!

A multiple-choice quiz by Rainbow_Mushroom. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Food & Drink
  8. »
  9. Chocolates & Candy Confectionery

Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
66,654
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
3202
- -
Question 1 of 10
1. What was the first Little Debbie snack cake? Hint


Question 2 of 10
2. Is there a real Little Debbie?


Question 3 of 10
3. Each year the Hostess company bakes how many Twinkies? Hint


Question 4 of 10
4. What kind of filling did Twinkies originally have? Hint


Question 5 of 10
5. What is the legendary beverage accompaniment for a MoonPie? Hint


Question 6 of 10
6. Where did MoonPies originate? Hint


Question 7 of 10
7. Which Little Debbie snack cake is named after a popular animal?

Answer: (Two Words)
Question 8 of 10
8. Which of the following is a manufacturer of Zinger's snack cake? Hint


Question 9 of 10
9. Which of these flavors is Not a Tastykake baked pie flavor? Hint


Question 10 of 10
10. Who were the two co-founders of the Tastykake Bakery? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Oct 11 2025 : Guest 104: 2/10
Sep 17 2025 : Guest 208: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the first Little Debbie snack cake?

Answer: Oatmeal Creme Pie

Produced in 1960, they were made in family packs at the price of 49 cents per carton.
2. Is there a real Little Debbie?

Answer: Yes

She is the grand-daughter of company founder, O.D. McKee.
3. Each year the Hostess company bakes how many Twinkies?

Answer: 500 million

4. What kind of filling did Twinkies originally have?

Answer: Banana

Temporary change to vanilla filling was a result of a banana shortage during World War 2.
5. What is the legendary beverage accompaniment for a MoonPie?

Answer: RC Cola

Each year there is a RC and MoonPie Festival in Bell Buckle, Tennessee.
6. Where did MoonPies originate?

Answer: Chattanooga, Tennessee

They were made in 1917 by the Chattanooga Bakery, a subsidiary of the Mountain City Flour Mill.
7. Which Little Debbie snack cake is named after a popular animal?

Answer: Zebra Cake

8. Which of the following is a manufacturer of Zinger's snack cake?

Answer: Dolly Madison

Hostess also makes Zingers.
9. Which of these flavors is Not a Tastykake baked pie flavor?

Answer: Blackberry

The flavors are apple, lemon, cherry, blueberry, peach, coconut cream, and pineapple cheese.
10. Who were the two co-founders of the Tastykake Bakery?

Answer: a Pittsburgh baker and a Boston egg salesman

They teamed up in 1914 to form their successful business in Philadelphia.
Source: Author Rainbow_Mushroom

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. British Sweets Selection Average
2. Sweet Tooths around the World Average
3. UK. Old-Fashioned Boiled Sweets Average
4. Hard Candy Average
5. An Oldie But a Goodie Average
6. Candy Bars Average
7. Have A "Hershey" Break Average
8. The Candystand Very Easy
9. US Candy Names Easier
10. Come and Get It Average
11. Sweet Treats USA Easier
12. Classic British Sweets of Yesteryear Average

10/24/2025, Copyright 2025 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us