Keith Moon died from an overdose of a drug he was taking to fight his alcoholism (following years of excess) in September 1978.
2. John Bonham:
Answer: Led Zeppelin
Led Zeppelin broke up following following Bonham's death in 1980.
3. Neil Peart:
Answer: Rush
Neil Peart joined Rush for the second album,"Fly By Night", in Rush's only personnel change.
4. Charlie Watts:
Answer: The Rolling Stones
Charlie Watts has worked as a commercial artist. He has done artwork for the Stones; stage design, album sleeves, tour logos, etc.
5. Frank Beard:
Answer: ZZ Top
Frank Beard is the only member of this group, known for long beards, to not have a beard!
6. Which one of the following people never played drums for the Beatles?
Answer: Roger Taylor
Andy White was a studio drummer who George Martin used on some of the Beatles' earliest singles. Ringo Starr replaced Pete Best as the Beatles' drummer in 1962.
7. Graeme Edge:
Answer: The Moody Blues
Graeme is a Star Trek fan! I guess he is a trekkie drummer. :) His mother was a pianist for the silent movies.
8. Phil Collins:
Answer: Genesis
Phil Collins has had a great deal of success with solo projects. He left Genesis in 1996.
9. Dave Grohl:
Answer: Nirvana
Dave Grohl is now with "The Foo Fighters."
10. Tico Torres:
Answer: Bon Jovi
Tico loves to paint, has a pilot's license, and is married to Czechoslovakian super model Eva Herzigova.
This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.